Maximale hypotheek berekenen 2022

Heb je al een huis gezien en ben je benieuwd of je deze kunt betalen? Ben je oriënterend op de huizenmarkt en wil je weten wat het maximale leenbedrag is?

Bereken nu je maximale hypotheek en krijg snel inzicht in de maandlasten en de afgeloste bedragen na 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar.

Bereken snel je maximale hypotheek in 2022


Laat vrijblijvend je maximale hypotheek berekenen

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

  • Wij gebruiken je gegevens enkel om je mogelijkheden te communiceren.
  • Krijg gratis inzicht in de mogelijkheden Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen. Zo krijg je snel een beeld van jouw mogelijkheden . Privacybeleid

Persoonlijke hypotheekberekening

Uiteraard spelen bij de maximale hypotheekberekening je persoonlijke financiële situatie en de voorwaarden van de geldverstrekker een rol in de werkelijke uitkomst van je maximale hypotheek in 2022. Neem voor een duidelijk beeld van jouw mogelijkheden gerust contact op met een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Maximale hypotheek

Je maximale hypotheek berekenen op deze pagina geeft je een goed beeld van de mogelijkheden; we maken gebruik van de actuele en juiste richtlijnen om de maximale hypotheek in 2022 vast te stellen. De uitkomst geeft snel een indicatie van de maximaal te lenen hypotheek in 2022. Heb je al een woning op het oog? De maximale hypotheek wordt dan berekend op basis van de marktwaarde van de woning (maximaal 100%) in plaats van op basis van het inkomen. Uiteraard wordt er dan óók gekeken naar je inkomen.

* Uitkomst op basis van 10-jaar vast met NHG 1,00%, netto maandlast met hypotheekrenteaftrek van 36,93%. Berekening geeft een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 


HYPOTHEEKRENTE OP

Actuele hypotheekrente: