Maximale hypotheek
berekenen

Ben je oriënterend op de huizenmarkt en wil je weten wat het maximale leenbedrag is?

Bereken nu je maximale hypotheek en krijg snel inzicht in de maandlasten en de afgeloste bedragen na 5, 10, 15, 20, 25 en 30 jaar.

Hoeveel kan ik lenen?

Hypotheek berekenen


Altijd een hypotheek die bij je past

Hypotheekaanbieders

Als onafhankelijk tussenpersoon werken wij samen met verschillende hypotheekverstrekkers. Elke hypotheekverstrekker kent zijn eigen voorwaarden bij het toekennen van een hypotheek. Het is dus raadzaam om niet vast te blijven zitten aan de bank waar je ook je betaalrekening hebt lopen, maar verder te kijken. Het scheelt je zo een aantal procentpunten op jouw rentepercentage.

Persoonlijke hypotheek
berekenen

Uiteraard spelen bij de maximale hypotheekberekening je persoonlijke financiële situatie en de voorwaarden van de geldverstrekker een rol in de werkelijke uitkomst van je maximale hypotheek in 2023. Neem voor een duidelijk beeld van jouw mogelijkheden gerust contact op met een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Maximale hypotheek

Je maximale hypotheek berekenen op deze pagina geeft je een goed beeld van de mogelijkheden; we maken gebruik van de actuele en juiste richtlijnen om de maximale hypotheek vast te stellen. De uitkomst geeft snel een indicatie van de maximaal te lenen hypotheek. 

Zo verhoog je de maximale hypotheek berekening

Een mooi huis gezien en nu tijd om de financiering te regelen? Dit kan een tijdrovende klus zijn, zeker als je graag rekent op het meest aantrekkelijke hypotheekaanbod. Om dat mogelijk te maken kan jouw hypotheeksteun adviseur een helpende hand bieden. Jij levert de betreffende papieren aan en wij doen de rest!

Jouw hypotheek, goed geregeld.

Waarom

Hypotheeksteun?

Ruim 20 jaar ervaring

Altijd dezelfde contactpersoon

Meer dan 30 hypotheekaanbieders

Gratis oriëntatiegesprek

Volledig onafhankelijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9.6.

Wat anderen

over ons zeggen

Duizenden klanten hebben een hypotheek afgesloten via Hypotheeksteun, lees hier hun ervaringen.

Een hele fijne samenwerking gehad met goede kennis. Wij zijn erg fijn geholpen. 

Het is voor mij de tweede keer dat ik van de diensten van Hypotheeksteun gebruik heb gemaakt. De laagdrempeligheid en het feit dat je altijd kan bellen en mailen maakt het een zeer positieve ervaring.

Het eerste contact was puur informatief. Kijken wat er mogelijk was. Al snel was er een klik en werd mijn wens serieus mogelijk. Jeroen is een topper die ook nog eens thuis kwam om eea door te nemen. Geweldige service!