Over Hypotheeksteun

Deskundige hulp bij je hypotheek

Hypotheeksteun wil graag de hypotheekmarkt minder stoffig maken en haar klanten de juiste steun bieden.
Er zijn veel aanbieders met verschillende rentepercentages en voorwaarden, waardoor een duidelijk overzicht vaak ver te zoeken is. Wat is nu voor jou de beste aanbieding?

Waar moet je beginnen op het moment dat je besloten hebt om een huis te gaan kopen? Welke documenten heb je nodig? Kun je het benodigde bedrag wel lenen? Het is belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van jouw situatie en mogelijkheden voordat je ergens aan vast zit. Om die reden kun je 100% gratis en zonder verplichting contact met ons opnemen.

Daarnaast is het afsluiten van een hypotheek een grote stap. Je wordt dus graag gerust gesteld bij de beslissingen die je neemt. Rust, zekerheid en vertrouwen zijn hierin belangrijke factoren en deze staan bij Hypotheeksteun dan ook voorop.

Neem gerust contact op

Gediplomeerd adviseurs

Al onze hypotheekadviseurs in Enschede zijn in bezit van de vereiste diploma’s. Echter, is niet alleen de theoretische kennis van belang, maar speelt ook de ervaring in de praktijk een grote rol. Met gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in de hypotheekmarkt vertellen wij precies wat voor jou het beste is. Klantbeoordeling “Voelde direct vertrouwd en niets was teveel, op elke vraag een duidelijk antwoord en snelle reacties” Lees meer

Het team van Hypotheeksteun Enschede

Jeroen Oude Munnink – hypotheekadviseur

e: jeroenom@hypotheeksteun.nl

Het eerste contact heb je waarschijnlijk met mij. Ik houd graag de gesprekken luchtig en heb meer dan genoeg geduld om al je vragen te beantwoorden.

In al mijn jaren als hypotheekadviseur heb ik geleerd dat klanten het belangrijk vinden om het hypotheektraject vertrouwd en zonder stress te laten verlopen. Dit is dan ook mijn voornaamste doel.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met sporten, reizen en wandelingen maken met onze hond Sep. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 11 jaar.

Jeroen Krol – hypotheekadviseur

e: jeroen@hypotheeksteun.nl

Ik ben sinds 2003 actief en gespecialiseerd in hypotheken. Ik heb in deze jaren veel verschillende situaties voorbij zien komen, die mij inspireerden om tot het uiterste te gaan voor de klant.

Hierdoor kreeg ik de meest leuke en positieve reacties terug, die mij vervolgens extra energie geven. Naast mijn werk breng ik veel tijd door met mijn familie en mijn trouwe viervoeter, de Australian Labradoodle “Dux”.

Zit je met een vraag of wil je weten wat er in jouw situatie mogelijk is? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen