Hypotheek of woning aanpassen?

De kans is groot dat er tijdens de looptijd van je hypotheek iets in je persoonlijke situatie of woonwens verandert. Dan is het fijn als je hypotheek kan mee veranderen. Misschien wil je je hypotheek aanpassen voor meer financiële ruimte of je woning duurzaam verbouwen.

Neem geheel vrijblijvend contact op

Gratis oriëntatiegesprek

Een nieuwe badkamer, keuken of woningaanpassing? Energiebesparende maatregelen? Of bijvoorbeeld geld vrijmaken voor leuke dingen? Wij bekijken graag met je wat er mogelijk is.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Krijg gratis inzicht in de mogelijkheden Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen. Zo krijg je snel een beeld van jouw mogelijkheden . Privacybeleid

Jouw hypotheek, goed geregeld.

Waarom

Hypotheeksteun?

Ruim 20 jaar ervaring

Altijd dezelfde contactpersoon

Meer dan 30 hypotheekaanbieders

Gratis oriëntatiegesprek

Volledig onafhankelijk advies

Klanten beoordelen ons met een 9.6.

Wat anderen

over ons zeggen

Duizenden klanten hebben een hypotheek afgesloten via Hypotheeksteun, lees hier hun ervaringen.

Een hele fijne samenwerking gehad met goede kennis. Wij zijn erg fijn geholpen. 

Het is voor mij de tweede keer dat ik van de diensten van Hypotheeksteun gebruik heb gemaakt. De laagdrempeligheid en het feit dat je altijd kan bellen en mailen maakt het een zeer positieve ervaring.

Het eerste contact was puur informatief. Kijken wat er mogelijk was. Al snel was er een klik en werd mijn wens serieus mogelijk. Jeroen is een topper die ook nog eens thuis kwam om eea door te nemen. Geweldige service!