Onafhankelijke hypotheekadviseur

De onafhankelijke hypotheekadvieur vanuit Enschede, actief in heel Nederland

Op zoek naar een grotere woning of wil je switchen van hypotheek zodat je meer financiële ruimte overhoudt per maand? Wat jouw uitgangspunt ook is, je krijgt te maken met veel informatie en (bijna) onbegrensde mogelijkheden in het kiezen van de juiste hypotheek. Als onafhankelijk hypotheekadviseur zoomen we in op jouw persoonlijke situatie en kijken vanuit daar welke hypotheek van onze meer dan 30 aanbieders het beste bij jou past. We maken zowel je huidige als je toekomstige situatie inzichtelijk. Zodat het afsluiten van jouw nieuwe hypotheek ook voor de komende jaren het meest optimale aanbod is. Ons doel is jou een goed gevoel geven. Een open en eerlijk proces zorgt ervoor dat jij comfortabel het aankoop proces van jouw nieuwe woning of het oversluitproces van jouw nieuwe hypotheek doorloopt. Als Hypotheeksteun helpen wij jou bij. Zo is de enige verrassing die je kunt verwachten het beste hypotheekaanbod voor jouw gekozen looptijd!

MAAK KENNIS MET ONS

In de vrijblijvende gesprekken maken we voor uiteenlopende redenen de mogelijkheden voor een hypotheek inzichtelijk. Of het nu gaat om het aan-/verkopen van je eerste woning, oversluiten van de hypotheek naar een gunstiger aanbod of extra geld opnemen (verbouwing, verduurzaming of gewoon leuke dingen doen!) , we hebben ze allemaal al eens aan de tafel voorbij horen komen. We zoeken altijd naar een hypotheekaanbod dat met je meebeweegt. Ook in onvoorziene situaites en in elke fase van jouw leven. Want ook als je jouw baan verliest of je relatie beëindigt wil je in alle rust kunnen rekenen op de juiste maandlasten. 

Vrijblijvend je mogelijkheden laten bekijken? Maak een afspraak:

  • Wij gebruiken je gegevens enkel om je mogelijkheden te communiceren.
  • Krijg gratis inzicht in de mogelijkheden Wij gebruiken je gegevens enkel om contact met je op te nemen. Zo krijg je snel een beeld van jouw mogelijkheden . Privacybeleid

Wat kun je van ons verwachten:
  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een gediplomeerde ervaren hypotheekadviseur.
  • Geen ingewikkelde keuzemenu’s als je ons belt, maar direct inzicht in de mogelijkheden.
  • Geen mannen in strakke pakken. Je komt met ons direct in contact en geven je graag antwoord op al jouw vragen.
  • Ook voor de kleinste vragen zijn we bereikbaar. Een vraag is nooit te veel.
  • Altijd dezelfde contactpersoon, dus nooit jouw situatie 10 keer uitleggen
  • Door ons ruime aanbod aan hypotheekverstrekkers vinden we altijd wel een aanbod dat bij jouw situatie past.
  • Wij verzorgen het gehele hypotheektraject. Weet je niet welke taxateur of notaris je wilt benaderen? Ook dan stellen we je graag voor aan onze samenwerkingspartners. Dit zorgt voor rust, transparantie, overzicht en duidelijkheid in alle facetten van het proces.
  • We blijven de ontwikkelingen in de markt voor je in de gaten houden. Kan jouw rente scherper? dan informeren we je hierover en is het aan jou of je hier meer over wilt weten.

Hypotheeksteun heeft meer dan 20 jaar ervaring en is al die jaren actief in Enschede en omstreken. We kennen de markt als geen ander. We vergelijken meer dan 30 geldverstrekkers om zo een gepaste en financieel verantwoorde hypotheek tegen de laagste hypotheekrente te adviseren.

 

Waarom een onafhankelijke hypotheekadviseur van Hypotheeksteun
en niet naar mijn eigen bank?

Misschien is een hypotheek bij je eigen bank wel de eerste aanleiding geweest om over een hypotheek na te denken. Maar wist je dat je hierdoor veel voordeel kan mislopen? Banken hebben over het algemeen een hoger rentetarief. Als onafhankelijk hypotheekadviseur is onze reden om een bepaalde hypotheek te adviseren niet die wat ons de meeste provisie oplevert, maar die wat het best past bij jouw persoonlijke situatie. De keuze is reuze en we helpen jou daar graag bij.

Even verder kijken en gemiddeld 0,2% rente besparen.

De hypotheekmarkt is een sterk concurrerende markt. Wij vergelijken alle banken tegen de beste voorwaarden en laagste hypotheekrente. Ook nemen we jouw persoonlijke situatie hierin mee. 

ZULLEN WE KENNIS MAKEN

HYPOTHEEKRENTE:Actuele hypotheekrente:

Altijd een hypotheekaanbieder die bij jou past