Verbouwing en hypotheek 

Heb je plannen voor een nieuwe keuken, badkamer, aanbouw of energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie? Op dat moment kan een financiering uitkomst bieden.

Bekijk nu je mogelijkheden.

Klantbeoordeling
“Super goed! Heel toegankelijk en ontzettend vriendelijke mensen!!”

  • Krijg geheel vrijblijvend advies.
  • Een duidelijk beeld van jouw situatie.
  • Meer dan 20 jaar ervaring.
  • Telefonisch, digitaal, op kantoor of bij je thuis.
  • Snel weten voor hoeveel je kunt verbouwen.

Wij vertellen je graag wat er voor jou mogelijk is. Neem gerust contact op om kort je situatie te bespreken en krijg snel meer duidelijkheid. Uiteraard gratis en zonder verplichting.

HYPOTHEEKRENTE OPActuele hypotheekrente:

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Wat kun je verwachten bij het invullen van een contactformulier?

Bij het invullen van het contactformulier vragen wij om enkele contactgegevens en vragen we een eventuele toelichting of aanvullende gegevens zoals het bruto jaarinkomen, woningwaarde, etc.

Aan de hand van persoonlijk contact verplaatsen wij ons – met de jarenlange kennis en ervaring –  eenvoudig in jouw situatie.

Wij bekijken wat de mogelijkheden zijn op de hypotheekmarkt. Dit doen we bij verschillende geldverstrekkers.

Vervolgens sturen wij enkele berekeningen op via de e-mail. Op deze manier weet je exact wat er mogelijk is en wat je kan verwachten van ons. Na deze gratis en vrijblijvende kennismaking ben je vrij om te bepalen of je er wel of niet iets mee wil doen.

Tips en tricks

Naast het adviseren over de mogelijkheden voor een passende en financieel verantwoorde hypotheek, geven we ook vele tips en tricks.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een hypotheek? Wat staat er in de kleine letters? Wat komt er allemaal kijken bij het aankopen van een woning? Wat vertelt een koopcontract? Is het oversluiten van een hypotheek wel of juist niet een juiste keuze? Wat zijn de valkuilen?

Er zijn zoveel mogelijkheden en keuzes, maar wat is de juiste of de best passende? Wie ben je en waar wil je in de toekomst naartoe? Dit zijn belangrijke vragen. Met de juiste vragen en antwoorden volg je het juiste pad.

Met onze ervaring en kennis geven we je de juiste handvaten en voorkom je valkuilen.

Wie is hypotheeksteun?

Hypotheeksteun is, zoals de naam al doet vermoeden, een bedrijf die actief is binnen alle facetten op het gebied van hypotheken. Wij zijn volledige onafhankelijk actief op de hypotheekmarkt sinds 2003.

Hypotheeksteun wil graag de hypotheekmarkt minder stoffig maken en haar klanten de juiste steun bieden.

Er zijn veel aanbieders met verschillende rentepercentages en voorwaarden, waardoor een duidelijk overzicht vaak ver te zoeken is. Wat is nu voor jou de beste aanbieding?

Daarnaast is het afsluiten van een hypotheek een grote stap. Je wordt dus graag gerustgesteld bij de beslissingen die je neemt. Rust, zekerheid en vertrouwen zijn hierin belangrijke factoren.

Wat is de expertise van hypotheeksteun?

De adviseurs van Hypotheeksteun zijn zeer ervaren en gediplomeerd op alle disciplines in de hypotheekwereld.

Hypotheeksteun is actief sinds 2003 en is sindsdien volledig onafhankelijk. Dit wil zeggen dat de adviseurs het klantbelang voorop zetten. Vanuit deze situatie adviseren en bemiddelen wij bij bijna alle hypotheekverstrekkers op de Nederlandse hypotheekmarkt, om uiteindelijk de beste en meest financieel verantwoorde hypotheek aan te bieden.

Onze expertise gebruiken wij bij de verschillende disciplines op de hypotheekmarkt, zoals aankopen woning, oversluiten van je hypotheek, doorstromen naar een andere woning of bijvoorbeeld extra geld opnemen voor een verbouwing.

Tevens zijn wij er ook bij de minder leuke situaties in het leven, hier te denken aan het beëindigen van een relatie of het onverhoopt overlijden van een partner.

Kennis, ervaring en opleidingen adviseurs Hypotheeksteun

Wij zijn dagelijks actief op de hypotheekmarkt, waardoor er parate kennis aanwezig is. Daarnaast lezen we continu vakinhoudelijke informatie om vakbekwaam te blijven.

Sinds 2003 zijn wij werkzaam als onafhankelijke hypotheekadviseurs en hebben wij verschillende marktsituaties meegemaakt.

Naast de kennis en ervaring zijn wij in het bezit van benodigde diploma’s, die verplicht zijn om te mogen adviseren en bemiddelen in hypotheken en kredieten.